Catering

Kalla meze

  • Makdouze
    50:-
    Små valnötsfyllda auberginer
  • Hommous
    50:-
    Kikärtsröra
  • Baba Ganouch
    50:-
    Aubergineröra
  • Mehammara
    50:-
    Chiliröra garnerad med valnötter
  • Labne
    50:-
    Yoghurtdip med mynta och vitlök
  • Ardsihawke
    50:-
    Kronärtskocka toppad med citronmarinad
  • Tarator djej
    60:-
    Kycklingröra med saltgurka i sesampasta
  • Shanklish
    60:-
    Marinerad fetaost toppad med tomat och lök
  • Warak Inab
    60:-
    Vinbladsdolmar
  • Basterma
    90:-
    Lufttorkade nötrullar
  • Fattoush
    60:-
    Grönsallad med friterat pitabröd
  • Taboulle
    70:-
    Persiljesallad med bulgur, citron, tomat, lök och olivolja

Varma meze

  • Batata Harra
    50:-
    Friterade potatisklyftor med chili
  • Batata Mtafaje
    50:-
    Skinka och friterad potatis med vitlök, olivolja, citron och koriander
  • Arnabit Mekli
    50:-
    Friterade blomkål i citron och vitlöks marinad
  • Sambousak Bellahme
    60:-
    Friterade köttpiroger
  • Fatayer
    60:-
    Friterade spenatpiroger
  • Falafel
    60:-
    Friterade bön/kikärtsbollar
  • Rakakat Jabne
    60:-
    Friterade ostfyllda filodegsrullar
  • Kebbe Trabulsye
    90:-
    Friterade bulgurkroketter fyllda med nötfärs och lök
  • Jawaneh
    75:-
    Friterade kycklingsvingar med vitlökscreme
  • Halloumi Mekli
    80:-
    Stekt halloumiost
  • Sijok
    80:-
    Stekt kryddkorv med paprika, lök och tomat
  • Arayes
    70:-
    Grillade nötfärsfyllda pitabröd
  • Safad
    90:-
    Frästa musslor i olivolja, citron, vitlök och chili
  • Kraydes
    90:-
    Vitlöksfrästa tigerräkor